Kutyaovi

A kutyaovi egyik legfőbb célja, hogy a gazdákat még a problémák kialakulása előtt megtanítsuk az egészséges rangsor felállítására, a kiskutya helyes nevelésére.

A kutyák kölyökkorban nagyon kíváncsiak és mindenre fogékonyak. Azokat az élményeket, melyeket ebben a korban élnek át, mélyen elraktározzák. Ezért nagyon fontos, hogy kontrollált körülmények között ismerkedjenek a különböző ingerekkel, a saját tempójukban, semmit sem szabad erőltetni. Játék közben tanulják meg a közösség szabályait, a kommunikáció formáit, hogy mekkora erejük van, mi az ami már fáj a másik kutyának, stb. Ehhez a korai szocializációhoz és ingerhez szoktatáshoz nyújtunk szakértői felügyeletet, segítséget. Az alap gyakorlatokkal is elkezdünk ismerkedni és ezzel felkészítjük a kutyát a későbbi iskolai foglalkozásokra.

Az óvoda nem tanfolyami rendszerben zajlik, ahhoz bármikor lehet csatlakozni és a részvétel gyakorisága is tetszőleges. Minden kutyának ajánljuk, a nagyon félős, ill. a várhatóan domináns kutyáknak kötelező!

Ízelítő az óvodai foglalkozás anyagából:
* szocializáció oktatói felügyelet mellett
* környezeti ingerekhez szoktatás
* otthoni együttélés kialakítása – szabályok felállítása
* ismeretterjesztő előadások, tanácsadás
* ismerkedés az alap gyakorlatok tanításával – ül, fekszik, hozzám, stb.
* játék

Jelentkezési feltétel: A kiskutya betöltötte a 3 hónapos kort, de 6 hónaposnál fiatalabb és rendelkezik a megfelelő oltásokkal. Az első alkalomra kérjük, hozzák el a kutya oltási könyvét is!

Amire szükség lesz: Éhes kutya, jutalomfalatok (pl. sajt, virsli, párizsi, stb.)

Foglalkozások időpontja: vasárnap 9:00-tól 10:00-ig, (egész évben)

Részvételi díj: 1 alkalom: 2500,- Ft; 4 alkalmas bérlet: 6000.- Ft; a megmaradt ovibérletet beszámítjuk a tanfolyamainkon!

Kölyökovi Kölyökovi